8-M DIA DE LA DONA

Cuca Gamarra defensa la presència del PP en la manifestació: «Les coses evolucionen; no som cap secta»

La vicesecretària de Política Social es defineix com a «feminista» al ser preguntada per l'actitud de Cayetana Álvarez de Toledo, que fa un any va negar ser-ho

GRAF4933. LOGROÑO, 15/03/2019.- La vicesecretaria de Política Social del PP y alcaldesa de Logroño, Concepción ’Cuca’ Gamarra, durante la rueda de prensa que ha ofrecido junto al presidente del Gobierno y del PP de La Rioja, José Ignacio Ceniceros, este viernes para informar sobre la decisión de Casado de que Gamarra lidere la lista que su partido presentará en La Rioja al Congreso de los Diputados en las elecciones generales del próximo 28 de abril, renunciando a presentarse a la reelección como primera edil logroñesa. EFE/Abel Alonso

GRAF4933. LOGROÑO, 15/03/2019.- La vicesecretaria de Política Social del PP y alcaldesa de Logroño, Concepción ’Cuca’ Gamarra, durante la rueda de prensa que ha ofrecido junto al presidente del Gobierno y del PP de La Rioja, José Ignacio Ceniceros, este viernes para informar sobre la decisión de Casado de que Gamarra lidere la lista que su partido presentará en La Rioja al Congreso de los Diputados en las elecciones generales del próximo 28 de abril, renunciando a presentarse a la reelección como primera edil logroñesa. EFE/Abel Alonso / ABEL ALONSO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La vicesecretària general de Política Social del PP, Cuca Gamarra, ha defensat la presència de representants del seu partit en la manifestació del 8 de març i ha assegurat, respecte a les possibles discrepàncies internes sobre aquest assumpte, que «el PP no és cap secta».

«Les coses van evolucionant i a això és al que respon la decisió d’acudir-hi, perquè la situació s’està polaritzant i considerem que davant d’aquesta polarització hem de fer alguna cosa», ha explicat Gamarra en una entrevista a ‘Los Desayunos de TVE’ al ser preguntada pel canvi de posició del PPun any després d’haver rebutjat sumar-se a la mobilització del 8 de març.

Gamarra ha justificat aquest canvi en la divisió que s’està intentant generar en la societat «entre dones bones i dolentes» i ha assenyalat la necessitat de traslladar «un missatge d’unitat». «Quan parlem d’igualtat no podem permetre’ns el luxe de dividir-nos, i aquest és el principal motor per estar en la manifestacions com, d’una manera molt personal, han estat centenars de dones que representen el PP en les institucions», ha afegit.

Divergències internes

Gamarra ha defensat, no obstant, la llibertat de totes les dones d’«acudir o no acudir» a les mobilitzacions i respecte a les possibles discrepàncies sobre el canvi d’actitud de la formació que lidera Pablo Casado ha explicat que «el PP no és cap secta i està molt bé que hi pugui haver divisió o diferents posicions o idees».

La dirigent popular ha assegurat que aspira «a formar part d’un projecte polític en què internament hi hagi certs debats perquè la societat és molt plural, i cal respondre a aquesta pluralitat».

Notícies relacionades

I, es va definir a ella mateixa com a «feminista» al ser preguntada per l’actitud de la portaveu parlamentària del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, que fa un any va negar ser-ho. «Jo ho soc [feminista] i estic en política per treballar en aquest sentit», ha conclòs Gamarra.

D’altra banda, la vicesecretària del PP ha eludit al projecte de llei de llibertats sexuals que està previst que aprovi el Consell de Ministres al desconèixer el text. Gamarra ha expressat, no obstant, la necessitat que «compti amb la solvència jurídica que un text com aquest ha de tenir».