depèn orgànicament de Sánchez

Sánchez manté Miguel Ángel Oliver al capdavant de la Secretaria d'Estat de Comunicació

Tindrà responsabilitat sobre els departaments d'Informació Nacional, Internacional, Econòmica, Política Autonòmica i Digital

miguel-angel-oliver-roca

miguel-angel-oliver-roca / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El periodista Miguel Ángel Oliver seguirà al capdavant de la Secretaria d’Estat de Comunicació, més «reforçada» en aquest nou Govern de coalició «per atendre els actuals reptes informatius i de comunicació de l’Executiu». Segons ha informat la Moncloa, sota la responsabilitat d’Oliver recauen cinc departaments, amb rang de direcció general, entre els quals hi ha Informació Nacional, Internacional, Econòmica, Política Autonòmica i Digital.

Aquests departaments aprofundiran la tasca de la Secretaria d’Estat de Comunicació (SEC) i «milloraran la seva estructura, amb capacitats i competències especialitzades en els camps més exigents de l’actualitat». La SEC depèn orgànicament del president de l’Executiu, Pedro Sánchez, i funcionalment del portaveu del Govern. Està integrada al Comitè de Direcció de la Presidència del Govern, dirigit pel director de Gabinet i primer secretari d’Estat, Iván Redondo.

Carrera professional 

Miguel Ángel Oliver (Madrid, 1963) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Després d’una extensa trajectòria professional a la ràdio, Miguel Ángel va arribar a Cuatro el 2005 per dirigir ‘Noticias Cuatro fin de semana’, i des de l’any 2014 ‘Noticias Cuatro 20 h’.

Notícies relacionades

Segons el perfil del presentador a la cadena de Mediaset España, Oliver va iniciar la seva trajectòria professional l’any 1983 a la cadena SER i Caja Madrid, en el Gabinet d’Estudis i Ciències de Comunicació de la SER, l’emissora del grup PRISA.

El 1990 es va convertir en director matinal de la SER cap de setmana, i entre 1992 i 1997 va ser redactor en cap a la secció d’informació local de Madrid. Va ser director d’Hora 20 i subdirector d’Hora 25 (1997-2000), i editor d’‘Hoy por hoy’ (2000-2005).