REGISTRES I CONTROLS POLICIALS

Detingut un menor per la crema de contenidors de Barcelona de dilluns

Els Mossos han arrestat el jove amb un puny americà en un dispositiu preventiu situat als voltants de la plaça Urquinaona

registros / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un jove menor d’edat ha sigut detingut aquest dimarts a la tarda a Barcelona presumptament relacionat amb la crema de contenidors del dia anterior, durant les protestes per la retirada de l’acta de diputat al president de la Generalitat, Quim Torra. Segons fonts policials, ha sigut identificat en un dispositiu preventiu situat als voltants de la plaça Urquinaona amb un puny americà i tapaboques, informa Guillem Sànchez.

[Seguiu aquí el ple del Parlament en directe]

Agents de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d’Esquadra han identificat i registrat les motxilles d’almenys set joves cap a les 19.00 hores d’aquest dimarts a la plaça Universitat de Barcelona.

Tres furgonetes de la Brimo han arribat a plaça Universitat uns minuts després que s’anunciés el canvi de lloc de la convocatòria en xarxes socials amb el lema ‘Urquinaona, ho tornarem a fer’.

Retirada de contenidors

Notícies relacionades

Arran de la convocatòria a la plaça Urquinaona, que fa al·lusió als aldarulls de la vaga general del 18 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona ha retirat els contenidors de la zona a petició dels Mossos.

Dilluns, uns 50 manifestants que s’havien concentrat a la tarda davant el Parlament van cremar diversos contenidors a la plaça Urquinaona i a les proximitats.