DEBAT INTERN EN EL SOBIRANISME

Bonvehí i Sànchez ja negocien l'encaix entre el PDECat i la Crida

Els presidents de les formacions lideren les converses a Lledoners amb la incertesa de com es presentarà l'espai a les pròximes eleccions

zentauroepp51642421 made using turbocollage from www turbocollage com200108125603

zentauroepp51642421 made using turbocollage from www turbocollage com200108125603

1
Es llegeix en minuts
Acn

Les negociacions entre el Partit Demòcrata (PDECat) i la Crida ja han començat, segons ha informat l’agència ACN. Els presidents del PDECat i la Crida, David Bonvehí i Jordi Sànchez –respectivament– lideren les converses a la presó de Lledoners, on el segon és pres. Encara no s’ha tancat cap acord, per la qual cosa continua la incertesa sobre com es presentarà l’espai postconvergent a les pròximes eleccions al Parlament.

Notícies relacionades

El PDECat va acordar al desembre «transitar» cap a JxCat amb una estructura «única», una fórmula que podria passar per una coalició del partit de Bonvehí amb la Crida, sota la marca de JxCat –que és propietat del PDECat.

No obstant, veus de la formació de Sánchez reticents a presentar-se amb el PDECat sospesen l’opció de presentar-se en solitari. La Crida celebrarà una assemblea general al març on podria debatre una «proposta d’actuació política» que impulsa el seu president.