repercussió a les xarxes socials

Vox respon a Rosalía: «Només els milionaris poden permetre's no tenir pàtria»

El partit de Santiago Abascal contraataca la cantant amb una frase de Ramiro Ledesma, fundador de les JONS i de Falange Espanyola

dddddd / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Vox i la cantant Rosalía s’han embolicat a les xarxes socials després de les eleccions generals de diumenge passat. «Fuck vox» (que li fotin a Vox), va dedicar l’artista al partit liderat per Santiago Abascal, que li ha respost constatant que «només els milionaris poden permetre’s el luxe de no tenir pàtria». Una frase del fundador de la JONS i de Falange Espanyola, Ramiro Ledesma.

L’ascens de Vox a les urnes, que ha passat de 24 a 52 diputats, va motivar una reacció de la cantant catalana aquest dilluns. «Fuck vox», va escriure en el seu compte personal de Twitter després de conèixer els resultats electorals

Notícies relacionades

Aquest dimarts, el compte oficial de Vox ha respost a l’artista. «Només els milionaris, amb avions privats com tu, poden permetre’s el luxe de no tenir pàtria», s’ha defensat acompanyant el comentari amb una foto de Rosalía de viatge camí a Las Vegas.

El comentari de l’autora de cançons com ‘Malamente’ ha tingut gran repercussió a les xarxes socials: en tan sols unes hores ha rebut milions de comentaris, ‘m’agrada’ i retuits.