SOBRE LA INSOLÈNCIA A L'HOSPITAL

La consellera Vergés acusa Sánchez de «bloquejar» 30 minuts l'entrada d'Urgències de l'Hospital Sant Pau

La responsable de Salut assegura que al president del Govern en funcions «l'estaven esperant a la planta zero»

zentauroepp50506861 fotodeldia  grafcat6365  barcelona  21 10 2019   varios mani191021145239

zentauroepp50506861 fotodeldia grafcat6365 barcelona 21 10 2019 varios mani191021145239 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha acusat aquest divendres el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, d’haver «bloquejat» durant 30 minuts l’entrada d’Urgències del’Hospital Sant Pau de Barcelona en la seva visita de dilluns. En declaracions a Catalunya Ràdio, la consellera ha dit que Sánchez «els estaven esperant a la planta zero perquè així s’havia dit amb la Delegació del Govern a Catalunya, i al final va canviar».

Notícies relacionades

Vergés ha lamentat que «va entrar per Urgències, va bloquejar l’entrada i s’hi va estar 30 minuts», de manera que no podia ni entrar ni sortir cap ambulància, ha criticat. «Em sembla que això no és la manera de fer, i això també ho denunciem nosaltres», ha dit la consellera després que Sánchez hagi retret a l’hospital no haver rebut el president del Govern amb el respecte que mereix.

Sánchez va visitar el passat dilluns als agents ferits en els disturbis de la setmana passada per la sentència de l’1-O sent esbroncat per unes 200 persones al centre hospitalari i marxant sense atendre la demanda d’una reunió del president de la Generalitat, Quim TorraEl president del govern en funcions va assenyalar que la mà de Torra és darrere d’algunes insolències, com que el quadro directiu de l’Hospital Sant Pau de Barcelona no el rebés dilluns passat, quan va anar a visitar un agent ferit i va sortir esbroncat.