mandat de l'Audiència nacional

Tsunami Democràtic obre un nou domini i recomana l''app' després del tancament del seu web

La plataforma qualifica la clausura, decretada en el marc d'una investigació per indicis de delictes de terrorisme, de «censura»

zentauroepp50447325 protesters use the  tsunami democratic  smartphone app to be191018172249

zentauroepp50447325 protesters use the tsunami democratic smartphone app to be191018172249 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts

Tsunami Democràtic ha obert un nou domini després que el seu web hagi sigut tancat aquest divendres per ordre de l’Audiència Nacional, i ha recomanat descarregar la seva ‘app’.

En un comunicat, la plataforma ha qualificat de «censura» el tancament, alhora que ha assegurat que s’ha bloquejat «des de l’Estat espanyol gràcies a la col·laboració de les grans teleoperadores».

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón ha ordenat aquest divendres a la Guàrdia Civil clausurar les pàgines web de Tsunami DemocràticGuàrdia Civil, promotora de les mobilitzacions contra la sentència del procés, en el marc d’una investigació per indicis de delictes de terrorisme.

[Seguiu les últimes notícies de Barcelona i Catalunya en directe.]

«¿Creieu que un Tsunami es pot parar?, afegeix el comunicat, que també recomana seguir el seu canal de Telegram, on informen puntualment de convocatòries i del funcionament de l’aplicació mòbil.

Notícies relacionades

Els administradors del canal també han recomanat utilitzar un VPN –una xarxa virtual privada–: «Us permet saltar-vos la censura espanyola». I han activat el web: «democratictsunami.eu».

El Tsunami Democràtic ha criticat que «comença la censura igual que l’1 d’octubre», quan també es van tancar per ordre judicial diverses pàgines web.