PLA FUNCIONARIAL

Casado proposa reforçar la funció pública davant «deslleialtats del Govern»

El president nacional del PP s'ha fet ressó i ha lamentat l'«escarni» que ha rebut a Catalunya el personal sanitari de la Comunitat

zentauroepp50317555 casado valencia191009170529

zentauroepp50317555 casado valencia191009170529 / A Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president del PP, Pablo Casado, s’ha compromès aquest dijous a reforçar la funció pública a Espanya, però, especialment a Catalunya, per fer front a les «deslleialtats del Govern» i acabar així amb «adoctrinaments» o «escarnis» a treballadors públics.

Durant la seva intervenció en la clausura de l’IX Congrés General Nacional de CSIF, Casado ha remarcat que si el PP arriba al Govern d’Espanya emprendrà una reforma al sector públic per potenciar òrgans com l’alta inspecció, i per acabar també amb les «arbitrarietats» del Govern de Catalunya.

«Em comprometo a reforçar l’Administració Pública a Catalunya, que és l’eix vertebrador d’una Catalunya lliure i plural que no depengui de les arbitrarietats del Govern, que ha fet de la deslleialtat la seva norma de funcionament», ha manifestat Casado.

Notícies relacionades

En aquest sentit, el president nacional del PP s’ha fet ressó i ha lamentat l’«escarni» que ha rebut a Catalunya el personal sanitari de la Comunitat simplement per voler decidir «en quina llengua atendre els seus pacients».

És aquesta una situació que, segons Casado, també es fa extensible a altres àmbits i a tot el que «no combrega amb les tesis independentistes» com en sector de l’educació, hisenda, justícia o als mateixos membres de seguretat autonòmics i de l’Estat, a qui també ha promès l’equiparació salarial si arriba al Govern.