nova imatge

¿Què significa el cercle multicolor del nou avatar de Twitter de Pedro Sánchez i el PSOE?

El canvi ha provocat moltes elucubracions en la xarxa social sobre si tenia relació o no amb l'avanç electoral (que no)

redondeles

redondeles

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des d’aquest dimarts passat alguns dels principals dirigents socialistes han incorporat al seu avatar de Twitter (la imatge de perfil que identifica l’usuari) un cercle multicolor. Ho han fet membres del Govern en funcions, com el president, Pedro Sánchez, la vicepresidenta, Carmen Calvo, i el ministre de Foment, José Luis Ábalos, entre d’altres. També ho ha fet el compte principal del PSOE i el de la Moncloa, per exemple. Un fet que no ha passat inadvertit per als usuaris de la xarxa social, que han vist com han trobat en aquest cercle missatges en clau partidista o electoral.

Però, més enllà d’elucubracions, aquesta acolorida circumferència que pot recordar a la ruleta de la sort, al joc de taula Trivial, al ‘rosco final’ del programa de televisió ‘Pasapalabra’, no té relació amb el camí d’uns nous comicis, malgrat la coincidència de data en la seva irrupció en els avatars socialistes i el fracàs per formar govern sentenciat definitivament ahir.

Forma part d’una campanya digital llançada per l’Alt Comissariat per a l’Agenda 2030campanya digital  anomenada #ODSéate (d’Objectius de Desenvolupament Sostenible) per celebrar el quart aniversari de l’adhesió d’Espanya a l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Un programa que «persegueix la igualtat d’oportunitats entre persones, la protecció del planeta i la generació de prosperitat».

No obstant, molts dels usuaris de Twitter han fet servir l’enginy i han utilitzat la nova imatge del partit per carregar contra els socialistes. De la ruleta de la fortuna per escollir president a l’esperit camaleònic del PSOE.

A continuació, alguns dels comentaris: 

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades