donat d'alta

Albert Rivera surt de l'hospital acompanyat de Malú

El líder de Ciutadans ha estat ingressat 48 hores després de patir gastroenteritis aguda

rivera y malu car 1200

rivera y malu car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha sigutdonat d’altadel quadre degastroenteritis agudapel qual vaser ingressat a l’hospital HM Puerta del Sud de Móstoles (Madrid) dimecres passat, 10 de juliol. Rivera ha sortit del centre mèdic acompanyat per la cantant Malú, amb qui té una relació, imatge que han captat les càmeres presents allà. “Ha sigut un ensurt... però moltíssim millor”, ha dit el dirigent de Cs a Antena 3 abans d’agrair “els centenars de missatges de recolzament rebuts”.

Així, el president de la formació taronja ha sortit de l’hospital després d’estar ingressat 48 hores, en les quals ha rebut tractament antibiòtic i fluidoteràpia intravenosa després de “patir un quadro sincopal secundari en una gastroenteritis aguda probablement per salmonel·la”.

Notícies relacionades

Segons informen fonts del partit, l’evolució clínica i analítica de Rivera ha sigut favorable, per la qual cosa el líder de Cs està en condicions de continuar el tractament de manera ambulatòria. “Espero a partir de dilluns poder servir als espanyols”, ha declarat a la sortida.

L’última aparició pública de Rivera va ser dimarts passat al migdia al Congrés, on va oferir una roda de premsa per comentar temes d’actualitat i va anunciar la denúncia que presentaria el seu partit pels incidents ocorreguts en la manifestació de l’Orgull LGTBI a Madrid. També va tornar a negar-se a facilitar la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del Govern i el va instar a negociar amb Unides Podem i els partits nacionalistes.