Casado: "Aquestes eleccions són un contrapès a les generals"

El líder del PP afirma que aquests comicis permetran "controlar i atenuar" les mesures del Govern de Sánchez

casado / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat aquest diumenge que les eleccions municipals i autonòmiques representen un "contrapès" respecte a les generals i permetran "controlar i atenuar" els efectes de les mesures del Govern. Casado ha transmès aquest missatge després de dipositar les seves paperetes al Col·legi Señora del Pilar de Madrid, des d’on ha animat els ciutadans a participar.

[Segueixi aquí el 'superdiumenge' electoral en directe].

"Que no es quedi ningú a casa. No tornarem a votar en quatre anys. El que avui decidim ens acompanyarà durant molt temps", ha recalcat el líder del PP als periodistes en al·lusió a què els comicis municipals i autonòmics se celebren cada quatre anys. 

Notícies relacionades

Ha assegurat que aquestes eleccions, en què "es decideixen les polítiques de proximitat" en àmbits com l’educació, la sanitat o els impostos, a l’anar "tan seguides de les generals, suposen un contrapès". "Aquest exercici que altres administracions acaben controlant o atenuant els efectes de l’Administració General de l’Estat. Per això, amb ple respecte a la decisió de qualsevol votant, hem demostrat aquest compromís de no defraudar", ha apuntat.

El president del PP també s’ha referit a la importància de les eleccions europees per afectar igualment el dia a dia dels ciutadans. Ha convidat a optar per "la política assenyada davant els extremismes" i "encomanar-se a opcions que tinguin la política europea molt en la seva línia d’actuació".