Les seus del PSC a Barcelona i Badalona, atacades amb pintura

psc

psc

1
Es llegeix en minuts
Efe

Les seus del PSC a Barcelona i Badalona han aparegut aquest matí tacades amb pintura i amb la inscripció "Joc brut. Mans brutes" a la persiana delCasal Socialista Joan Reventós, seu central dels socialistes a la capital catalana.

Segons indica el PSC en el seu perfil de Twitter, la seu central del partit "ha sigut objecte d’un atac per part d’intolerants", que han llançat globus amb pintura groga a la façana i també han escrit amb pintura verda: "Súbdits de Vox” i amb pintura negra "PSOE=Nazis feixistes".

"Continuarem defensant les nostres idees i treballant perquè tothom pugui defensar sempre les seves des del respecte i la llibertat", han assenyalat des del PSC.

Notícies relacionades

Els intolerants també s’han acarnissat amb la seu dels socialistes a Badalona llançant un cub de pintura groga contra la seva façana. Així ho ha explicat, també a través de Twitter, l’alcalde socialista de Badalona, Àlex Pastor. "Els extremistes volen acovardir-nos; el que no saben és que la pintura s’esborrarà, però no la nostra il·lusió per construir un futur millor sense els qui ens volen continuar enfrontant permanentment", ha escrit Pastor. 

No és la primera vegada que les seus del PSC són blanc d’atacs d’intolerants. El passat 8 d’abril, la seu central es va despertar amb pintades al·lusives al 155 i el desembre passat, en els dies previs al Consell de Ministres a Barcelona, Arran va fer pintades a 14 seus del PSC en protesta per la reunió del Govern a BCN.