En un poble de Toledo

Pengen conills morts en un cartell electoral d'Alberto Garzón (IU)

El candidat d'Unides Podem i líder d'Izquierda Unida ha denunciat un "missatge feixista" contra la seva formació a La Puebla Almoradiel, a Toledo

d46gqjxwsauq5jr

d46gqjxwsauq5jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Izquierda Unida de La Puebla de Almoradiel (Toledo) ha denunciat l’aparició de 16 conills morts a l’espai reservat als cartells electorals d’Unides Podem, sobre els quals han penjat els cadàvers d’aquests animals lligats a una corda. Concretament, estan sobre el cartell electoral d’Alberto Garzón.

En el seu compte oficial de la xarxa social Facebook, IU de La Puebla de Almoradiel ha qualificat de "menyspreable" aquest acte i ha considerat que "és molt trist que una imatge així es pugui donar al nostre poble".

També ha penjat una foto a Facebook i a Twitter, en la qual es veuen els conills morts formant una mitja lluna sobre sis cartells electorals, dos en els quals apareix la imatge del coordinador federal d’IU, Alberto Garzón, amb l’anagrama electoral d’Unides Podem, altres dos més en els quals hi figura el lema "Un país que lluita per una societat feminista que posi la vida al centre" i dos més en què es llegeix "Tot el poder per al sector públic".

"Miserables i malparits"

Notícies relacionades

"Uns miserables i malparits ens han deixat un missatge feixista a La Puebla de Almoradiel, a Castella-la Manxa. No els tenim por i continuarem defensant amb totes les forces una Espanya feminista i ecologista", ha escrit Garzón en el seu compte de Twitter.

IU de La Puebla de Almoradiel ha dit: "Per a nosaltres no és una imatge que es pugui passar per alt i condemnem i denunciem aquesta acció des de l’equip d’Unides Almoradiel i l’agrupació local d’Izquierda Unida".