Així ha sigut el dramàtic rescat d'una dona del pis incendiat a l'Hospitalet

La supervivent ha estat mitja hora penjada de la finestra

50225432-bccc-4802-aedd-9c4b1ec9fb6a / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Una de les supervivents de l’incendi de l’Hospitalet s’ha salvat despenjant-se per una finestra interior del domicili. Els veïns del bloc de davant han pogut gravar com la dona ha esperat amb els peus a la repisa de la finestra de baix fins que els Bombers de la Generalitat l’han pogut rescatar.

Notícies relacionades

Els bombers han arribat fins a la dona a través del pis de sota. Després d’aconseguir assegurar una corda amb arnès a l’estructura d’una antena parabòlica, han aconseguit que descendís i l’han introduït per la finestra sobre la qual es recolzava. Altres veïns, de la planta baixa, ja havien tret un matalàs i l’havien col·locat a terra, calculant el punt sobre el qual cauria la dona si els bombers no arribaven a temps. 

Una dona i els seus dos fills, un nadó i un altre de 3 anys, han mort en l’incendi. El nadó havia sigut traslladat en estat crític a Sant Joan de Deú, però finalment també ha acabat morint. La vivenda, situada a la quarta planta d’un bloc del carrer de la Riera Blanca, estava habitat per sis persones d’origen dominicà.

Temes:

Incendis