RECERCA INTERNACIONAL

El jutge demana una ordre de detenció internacional per a un dels sospitosos de la violació múltiple de Sabadell

Es tracta de Khalid Oukhlifa, l'ADN del qual es va trobar en l'anàlisi que l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses va fer a la víctima.

El jutge també ha ordenat la intervenció de les línies de mòbil dels acusats per poder triangular la seva localització en el moment que es va produir la violació

nave-industrial-abandonada-calle-germans-farguell-sabadell-15493540619271

nave-industrial-abandonada-calle-germans-farguell-sabadell-15493540619271

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress / El Periódico

El jutge del Jutjat d’Instrucció 2 de Sabadell, que instrueix el cas de la presumpta violació múltiple a una noia de la ciutat el 3 de febrer, ha decretat una ordre de detenció internacional per al sospitós. Es tracta de Khalid Oukhlifa, que té una ordre de cerca i captura en territori espanyol des del passat 1 de març perquè no es va presentar a la seva citació als jutjats el 22 de febrer.

Així ho ha informat en un comunicat aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en el qual es detalla que amplia aquesta mesura a l’àmbit del’espai Schengen, acceptant així la petició feta per la Fiscalia. El jutge ja havia demanat la seva retirada del passaport i la prohibició de sortir d’Espanya al no asisitir a la seva cita amb la justícia.

Oukhlifa és un dels nou investigats per la violació múltiple en un recinte abandonat del barri de Can Feu. Dels nou sospitosos, sis estan en llibertat provisional amb mesures cautelars i dos a la presó. Oukhlifa és, actualment, l’únic escapat. Un informe del’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses va concloure al febrer que s’havien trobat restes de l’ADN d’Oukhlifa en l’anàlisi realitzada a la víctima.

Intervenció telefònica

Notícies relacionades

A més, el jutge també ha ordenat la intervenció de les línies de mòbil dels acusats per poder rastrejar la seva activitat i determinar on eren cada un dels implicats en el moment de la violació. D’altra banda, la víctima, que el passat 8 d’abril no va assistir a declarar per "una crisi d’ansietat" al trobar-se pel carrer amb un dels seus agressors, també ha cedit la seva informació de forma voluntària per facilitar el procés.

Més notícies de Sabadell  a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments