Debat sobre la presó permanent revisable

El pare de Mariluz Cortés: "Sánchez s'asseu amb assassins, violadors i pederastes"

El número dos del PP al Congrés per Huelva planteja què passarà amb aquests criminals si s'elimina aquesta pena

Juan José Cortes, a l’arribar a l’Audiència de Huelva per assistir a l’última sessió del judici contra Santiago i Rosa del Valle, el 25 de febrer.

Juan José Cortes, a l’arribar a l’Audiència de Huelva per assistir a l’última sessió del judici contra Santiago i Rosa del Valle, el 25 de febrer. / Julián Pérez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El número u del PP al Congrés dels Diputats per Huelva, Juan José Cortes, ha defensat la presó permanent revisable, perquè "aquest país necessita seguretat, tranquil·litat i viure en llibertat", i ha afegit que Pedro Sánchez "s’asseu a la taula amb assassins, criminals, violadors i pederastes que intentarà deixar sortir al carrer quan tregui" aquest tipus de pena. 

En una visita a Toledo aquest dilluns, Cortés ha assegurat que Espanya "necessita un canvi i la confiança d’un líder polític com és Pablo Casado", ja que "totes les altres coses seran anar rere un pacte que ja està firmat amb els independentistes, un pacte firmat amb terroristes", ha asseverat Cortés.

El pare de la nena Mariluz ha afegit que "Pedro Sánchez no només s’asseu a la taula amb aquest tipus de partits, sinó s’asseu a la taula amb assassins, criminals, violadors i pederastes que intentarà deixar sortir al carrer quan tregui la presó permanent revisable".

Notícies relacionades

Cortés, que ha defensat la presó permanent revisable, ha explicat que a Espanya hi ha 1.600 presos que en els pròxims 15 anys sortiran al carrer i ha preguntat a Pedro Sánchez si té "algun pla B" per a aquells que han sigut condemnats a aquesta pena i què pensa fer amb ells "si la treu".

En aquest punt, ha defensat el "pacte per la llibertat i seguretat d’Espanya", que, segons el seu parer, representa el PP perquè "aquest país necessita seguretat, tranquil·litat i, sobretot, viure en llibertat".