Aquest dissabte

Vox exigeix el nom i el DNI per acudir a l'acte d'Abascal a Sant Sebastià

"Sabem que entendreu aquesta mesura de seguretat", justifica el partit

abascal

abascal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vox exigeix que els qui vulguin assistir al míting que el seu candidat, Santiago Abascal, té previst realitzar el pròxim dissabte a Sant Sebastià remetin prèviament al partit el seu nom i DNI per motius de "seguretat".

"Per poder-hi assistir és imprescindible enviar el DNI i el nom" per correu electrònic, anuncia el partit en el compte de Twitter de Vox Guipúzcoa. "Sabem que entendreu aquesta mesura de seguretat. Hem de donar al Santi la benvinguda que es mereix", justifica la formació.

Vox ha anunciat que Abascal estarà a les 12.00 hores de dissabte, 13 d’abril, al Kursaal de Sant Sebastià, on compartirà escenari amb el seu candidat per Guipúscoa al Congrés, Juan de Dios Dávila, germà d’un militar assassinat per ETA, i el número u al Senat, Carlos Bel.

Notícies relacionades

Aquell mateix dia, a les 18.00 hores, el líder de Vox celebrarà un acte al Palau Euskalduna de Bilbao amb la seva candidata per la província, Nerea Alzola. "Sense por de res ni de ningú", proclama la formació a Twitter, que en aquesta ocasió no ha demanat conèixer prèviament la identitat dels assistents.

El País Basc és una de les primeres parades d’Abascal en la campanya electoral, que arrencarà divendres amb una ofrena floral a la Virgen de Covadonga i un míting posterior a Oviedo.