Anar al contingut

EUROVISIÓ

El Parc Audiovisual organitza a Terrassa una festa per veure Miki Núñez a Eurovisió

L'ajuntament ha acordat instal·lar una gran pantalla per donar suport al cantant, veí de la ciutat

Els assistents han de donar un aliment no perible al centre de distribució social d'aliments de Terrassa

EuropaPress

El Parc Audiovisual organitza a Terrassa una festa per veure Miki Núñez a Eurovisió

L’Ajuntament de Terrassa i el Parc Audiovisual de Catalunya han organitzat una festa a les instal·lacions del centre per seguir l’actuació de Miki Núñez, el representant d’Espanya i veí de la ciutat, al Festival d’Eurovisió.

S’instal·larà una gran pantalla per veure la gala, que se celebrarà el pròxim 18 de maig a Tel Aviv (Israel), per d’aquesta manera donar suport al cantant de Terrassa durant el seu concurs en el certamen, segons ha informat el consistori aquest dimecres en un comunicat.

Miki Núñez, exconcursant de l’última edició del programa televisiu ‘Operación Triunfo’, representarà Espanya en el certamen amb un tema, 'La venda', escrit per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina, una banda que també té origen vallesà.

Contribució solidària

L’accés serà lliure, però és necessari inscriure-s’hi prèviament per tenir un control de l’aforament, i l’única condició que s’ha fixat és que els assistents, de forma voluntària, donin un aliment no perible que es donarà al centre de distribució social d’aliments de Terrassa, anomenat El Rebost. La festa arrencarà a les 20.30 hores, mitja hora abans que comenci el Festival d’Eurovisió, que compleix la 64a edició amb aquesta cita a la ciutat israeliana.

Temes: Ajuntaments