VIOLACIÓ MÚLTIPLE

El jutge de la violació múltiple de Sabadell no té coneixement que la víctima es va creuar amb un investigat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) diu que el jutge no té coneixement de l'incident relacionat amb la incompareixença de la víctima

L'advocat de l'acusació particular va demanar ajornar la declaració i que la víctima rebés tractament psicològic

zentauroepp46830612 vista a ria de la concentraci  de rebuig a la violaci  m lti190204194311

zentauroepp46830612 vista a ria de la concentraci de rebuig a la violaci m lti190204194311 / Jordi Pujolar

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

El titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell, que instrueix el cas de la violació múltiple a una noia de la ciutat, no té constància que la víctima es creués amb un dels investigats el cap de setmana passat, tal com va assegurar l’advocat de l’acusació particular, Jorge Albertini.

Segons ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge "no té coneixement" ni directament ni indirectament, ni a través del lletrat ni de les forces i cossos de seguretat de l’Estat de cap incident relacionat amb la incompareixença de la víctima.

La víctima aquest dilluns no va acudir a declarar alsJutjats de Sabadell, malgrat que estava citada, al patir una crisi nerviosa, segons el seu advocat, ja que el cap de setmana es va trobar amb un dels investigats pel carrer, i va sol·licitar ajornar la declaració i que el jutge ordenés que pugui rebre el tractament psicològic oportú.

El jutge va acordar posposar la compareixença de la víctima fins a una data encara per determinar. El lletrat va assegurar als mitjans dilluns passat, 10 d’abril, que l’investigat i la víctima es van creuar i aquest va tenir una "actitud sospitosa, ja que semblava que l’estigués seguint, que l’estigués empipant, que l’estigués amenaçant només amb la seva presència".

Així mateix, el cas ha incorporat unes imatges obtingudes d’una càmera de videovigilància del’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, que està al centre de la ciutat, tot i que la víctima no ha identificat els presumptes autors en els ‘fotoprinters’.

Dos investigats a la presó

Notícies relacionades

Per a aquest cas hi ha nou persones investigades, dues estan en presó provisional, sis estan en llibertat amb mesures cautelars i una està en busca i captura, perquè no es va presentar en la seva citació periòdica als jutjats el passat 22 de febrer.

Més notícies de Sabadell  a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments