El Meat Business Forum vol impulsar la internacionalització de les empreses càrnies de Catalunya

Al voltant de 100 compradors de 28 països extracomunitaris participen en les reunions sectorials i taules rodones, entre els quals hi ha la Xina, l'Argentina, l'Índia i Egipte

d3s7jhixkaajqss

d3s7jhixkaajqss

1
Es llegeix en minuts

La trobada Meat Business Forum impulsarà la internacionalització de les empreses càrnies de Catalunya posant-les en contacte amb compradors de mercats tercers en la seva tercera edició. Se celebra dimarts i dimecres a l’espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

L’esdeveniment està organitzat per la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat juntament amb associacions empresarials del sector carni, segons ha informat el departament aquest dilluns en un comunicat.

Uns 100 compradors de 28 països extracomunitaris participaran en les reunions sectorials i taules rodones, entre els quals hi ha la Xina, l’Argentina, l’Índia i Egipte.

Notícies relacionades

La Conselleria ha ressaltat que la indústria càrnia té un volum de negoci de 7.028 milions d’euros, fet que la converteix en el principal sector agroalimentari de Catalunya i produeix anualment més de dos milions de tones de carn de totes les espècies.

Per això, el Meat Business Forum emfatitzarà el potencial dels mercats emergents i estratègics per a l’expansió exterior del sector agroalimentari català.