DENÚNCIA A TWITTER

Deixen llaços grocs i un vàter a la casa d'un mosso que ha de declarar en el judici del procés

L'agent denuncia «coaccions» per haver de testificar al Suprem i «insults homòfobs»

mosso

mosso

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Uns desconeguts han deixat llaços grocs i un vàter davant del domicili d’un mosso d’esquadra que ha de declarar davant del Tribunal Suprem en el judici del procésAlbert Donaire, del grup Mossos per la República de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana).

Donaire ha denunciat l’ocorregut en el seu compte de Twitter, on ha publicat diverses fotos i assegura: “això ho han deixat amenaçant-me i intimidant-me en una de les vivendes on acostumo a anar. Fan el que volen. Però no em feu por”.

Notícies relacionades

L’agent també denuncia “coaccions” per ser testimoni del judici i “insults homòfobs”entre les pintades al vàter. Al vàter apareixen, entre d’altres, la frase “Alberto, per al 24 quan vagis al Suprem” i “postdata: ets una vergonya per a l’uniforme”.

Recolzament de Puigdemont

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, també a Twitter, s’ha fet ressò d’aquest fet: “L’atac d’un comando d’ultres a un testimoni del judici és un acte d’intimidació que torna a deixar en evidència la qualitat de l’estat de dret espanyol” i considera l’ocorregut “greu i vergonyós”.