Aragonès (ERC) es desmarca de la guàrdia de Torra: "Confiem en els Mossos"

El vicepresident respecta la decisió "interna d'Interior" igual com "exigim que se'ns respecti quan hi ha canvis en l'estructuració de departaments d'ERC"

zentauroepp47151773 pere aragones190401094402

zentauroepp47151773 pere aragones190401094402 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
Xabi Barrena
Xabi Barrena

Periodista

Especialista en informació sobre el Govern de Catalunya, de ERC y en el seguiment de l'actualitat del Parlament.

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Júlia Regué
Júlia Regué

Cap de la secció de Política.

Especialista en política.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El vicepresident del GovernPere Aragonès (ERC), s’ha desmarcat aquest matí en una entrevista a La Sexta de la guàrdia de Torra, el grup policial que el president està reclutant perquè li presti seguretat i també protegeixi els expresidents. "Confiem en el cos dels Mossos d’Esquadra, que són uns professionals que actuen sempre amb criteris tècnics policials, amb professionalitat", ha afirmat. I ha afegit que "la seguretat de la resta de consellers es continua portant des del Departament d’Interior i no tenim cap plantejament per canviar-lo". 

El vicepresident ha comentat que des d’Esquerra respecten la decisió "interna d’Interior" igual com "exigim que se’ns respecti quan hi ha canvis en l’estructuració dels departaments d’ERC". Aragonès també ha remarcat que no té "cap dubte" que els "procediments que es portaran a terme per a la incorporació d’agents estaran fets amb tota la professionalitat, com no pot ser de cap altra manera".