Congrés de Turisme WTTC

Pedro Sánchez es reuneix amb Obama a Sevilla

En l'esdeveniment hi figuren representants de més de 140 grans companyies del sector turístic

sanchez-obama

sanchez-obama

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Govern, Pedro Sánchez, es reunirà aquest dimecres amb l’expresident nord-americà Barack Obama, en el marc del Congrés Internacional de Turisme WTTC, han confirmat fonts de l’Executiu.

La reunió, prevista a les 16.30 hores, serà la segona entre Sánchez i l’exmandatari nord-americà. Tots dos van mantenir una trobada el juliol passat a Madrid, tot just un mes després que Sánchez arribés a la Moncloa, amb motiu de la Cimera d’Innovació Tecnològica i Economia Circular organitzada per l’Advanced Leadership Foundation (ALF).

Notícies relacionades

Ara, l’ocasió l’oferirà el Congrés WTTC que se celebra des d’aquest dimecres i fins dijous a Sevilla. La inauguració formal serà a càrrec del cap de l’Executiu.

Es tracta d’un esdeveniment que reunirà més de 1.650 persones, entre les quals figuren representants de més de 140 grans companyies del sector turístic, en especial més de 110 presidents o alts directius. Entre les personalitats, junt amb Obama figuren la primera dama de Kenya, Margaret Kenyatta i l’expresident de Mèxic Felipe Calderón, així com delegacions governamentals de més de 40 països.