SERVEI PÚBLIC

El servei d'atenció a la diversitat sexual de Terrassa amplia la seva cobertura

L'objectiu és protegir la igualtat i la no-discriminació per motius d'orientació sexual i identitat

1526297230 226076 1526297336 noticia normal

1526297230 226076 1526297336 noticia normal

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

El Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAIDASIG) de l’Ajuntament de Terrassa ha ampliat la seva cobertura als veïns de Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

El servei té per objectiu garantir els drets a la igualtat i a la no-discriminació per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere, tant de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, així com erradicar l’homofòbia, bifòbia i transfòbia.

La cobertura va dirigida a persones que pateixen, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual i identitat i expressió de gènere.

Notícies relacionades

Es tracta d’una mesura que ha sigut possible gràcies a al conveni que ha firmat el consistori vallesà amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), segons va informar dimarts passat en un comunicat.

L’acord preveu que Terrassa aporti els recursos humans i materials necessaris, ja que fins ara la cobertura es limitava als empadronats a la localitat egarenca i les persones que requerissin l’atenció eren desviades a Barcelona.