Anar al contingut

psoe

Lastra demana anar «tots» a votar el 28-A perquè el «feixisme és a les portes del Congrés»

«Els hereus polítics del dictador són aquests d'extrema dreta» que «parlen de pistola al cinyell» i parlen «d'espanyols de bé», afirma la socialista

Servimedia

Lastra demana anar «tots» a votar el 28-A perquè el «feixisme és a les portes del Congrés»

La vicesecretària general del PSOE i portaveu parlamentària, Adriana Lastra, ha advocat aquest dilluns per una màxima mobilització a la cita electoral del 28 d’abril perquè és “el feixisme a les portes del Congrés”.

Així ho ha traslladat en una roda de premsa a Ferraz en la qual ha reclamat als “progressistes” que no es confiïn malgrat els resultats que auguren les enquestes, ateses les “experiències” recents a Andalusia on es “donava al PSOE com a vencedor i el dia de les eleccions vam descobrir que l’extrema dreta i la dreta governaven”.

“Ni ens podem confiar ni la ciutadania es podria confiar”, ha dit, perquè hi ha el “feixisme a les portes del Congrés” i “la ciutadania ha de ser conscient que això és així” i “ha d’anar a votar tothom”. “No ens deixem portar per enquestes, que són foto d’un moment concret”, ha remarcat,  per després reclamar una “màxima mobilització” el dia de la convocatòria de les eleccions legislatives.

També ha ironitzat sobre la “sorpresa” dels vincles de Vox amb el franquisme perquè és 2una cosa que tots sospitem”. “Els hereus polítics del dictador són aquests d’extrema dreta” que “parlen de pistola al cinyell” i parlen “d’espanyols de bé”.

“En una democràcia com l’espanyola, va afirmar Lastra, no té cabuda una funció com la Fundació Francisco Franco”, ha conclòs.