Santiago Abascal (Vox) es deixa veure a les portes del Suprem

"A Espanya han fallat els polítics i han funcionat els tribunals, els fiscals i també la Corona", diu

zentauroepp46933580 abascal190212104345

zentauroepp46933580 abascal190212104345

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder de Vox, Santiago Abascal, va aparèixer aquest dilluns davant de les portes del Tribunal Suprem, pocs minuts abans de l’inici del judici contra els polítics independentistes catalans. El partit ultra exerceixl’acusació particular en el procés.

[Segueixi aquí en directe la informació sobre el judici de l’1-O]

Abascal, acompanyat per l’advocat i número dos de Vox Javier Ortega Smith, ha declarat: "Som aquí per la inacció del Govern de Rajoy", i ha aprofitat per reclamar un increment de les penes a què s’enfronten els acusats. "A Espanya han fallat els polítics i han funcionat els tribunals, els fiscals i també la Corona", ha sentenciat. 

Notícies relacionades

Davant del Suprem també s’han concentrat entorn d’un centenar d’estudiants de Dret i simpatitzants de Vox, a l’espera de poder accedir com a públic al Tribunal Suprem per viure en primera persona la primera sessió del judici contra els líders separatistes catalans.

Molts s’han identificat com a simpatitzants del partit de Santiago Abascal, mentre que altres que estudien Dret volien ser testimonis d’un judici històric. En realitat només hi ha 55 places per al públic per seguir la sessió, per això els interessats s’amuntegaven a primera hora per poder entrar al Suprem.