Anar al contingut

després de la marxa de colón

Casado reclama a Sánchez un avanç electoral i 'superdiumenge' al maig

El president del PP a manifestació va certificar "el final" de l'actual Govern socialista

El Periódico / Agencias

Casado reclama a Sánchez un avanç electoral i 'superdiumenge' al maig

Ballesteros

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat que la manifestació de diumenge a Colón per la unitat d’Espanya va certificar "el final" del president del Govern, Pedro Sánchez, i ha apostat perquè s’avancin al 26 de maig les eleccions generals i es visqui un 'superdiumenge', amb comicis municipals, autonòmics, generals i europeus.

"Demano que reflexioni i convoqui eleccions, al que ell es va comprometre en la moció de censura", ha assegurat Casado en una entrevista a Onda Cero, en què ha apostat directament per un avenç electoral. "El 26 de maig seria un dia preciós per posar quatre urnes. Crec que Sánchez cada dia que passi perdrà vots", ha assegurat, quan li han preguntat per la possibilitat d’un 'superdiumenge'.

Segons el líder del PP la convocatòria per la unitat d’Espanya organitzada després que l’Executiu acceptés un relator en el diàleg a Catalunya ha demostrat que l’etapa de Sánchez a la Moncloa "ha acabat".

Sobre la participació en la concentració a Colón i si considerava que podria haver registrat més assistència, Casado ha posat de relleu que va ser "moltíssima gent" i que la manifestació es va organitzar en tan sols tres dies.