EN PAQUETS DE REGAL

El PSC protesta pels missatges a favor dels polítics presos en la cavalcada de Sabadell

Els socialistes consideren un "error" que es "polititzi" una activitat destinada als més petits

cabalgata

cabalgata

1
Es llegeix en minuts
EFE

El PSC ha exigit aquest divendres a l’Ajuntament de Sabadell que retiri els missatges a favor de la llibertat dels dirigents independentistes presos, situats en paquets de regal que decoraran les carrosses de la cavalcada de Reis de la ciutat, al considerar un "error" que es "polititzi" un espai per als nens.

Segons ha publicat el diari 'Nació Digital', en la desfilada de la cavalcada de Reis d’aquesta ciutat hi haurà alguns paquets de regal de decoració amb noms diversos de nens i nenes, però també un amb el missatge "Llibertat Oriol", en al·lusió a Oriol Junqueras, l’exvicepresident català i líder d’ERC en presó preventiva, segons una imatge publicada per aquest mitjà digital.

Ja l’any passat, en aquesta mateixa cavalcada es van poder veure paquets amb multitud de noms, entre els quals aquest mateix de "Llibertat Oriol" i d’altres que recordaven els Jordis (Jordi Cuixart i Jordi Sànchez) juntament amb un llaç groc, i Quim Forn, tots ells dirigents empresonats a l’espera del judici del procés independentista.

"L’esdeveniment menys indicat"

Notícies relacionades

Aquest fet ha sigut criticat pel PSC de Sabadell, que en un missatge a través de Twitter ha lamentat: "L’ajuntament persisteix en el seu error de polititzar un espai d’il·lusió i dedicat als nens. Segurament l’esdeveniment menys indicat de l’any per proclamar missatges polítics".

Per això, els socialistes han "exigit la seva retirada", per a així "poder disfrutar d’un dia únic per als més petits de la ciutat".