García Egea està disposat a estudiar la petició de Vox de tancar Canal Sur

El secretari general del PP ha valorat que prefereix "tenir endoscopis als hospitals d'Almeria"

GRAF9573. MADRID, 30/07/2018.- El secretario general del Partido Popular, Teodoro García Egea, durante la rueda de prensa ofrecida hoy tras la reunión del Comité de Dirección del partido, en Madrid. EFE / Rodrigo Jimenez

GRAF9573. MADRID, 30/07/2018.- El secretario general del Partido Popular, Teodoro García Egea, durante la rueda de prensa ofrecida hoy tras la reunión del Comité de Dirección del partido, en Madrid. EFE / Rodrigo Jimenez / Rodrigo Jimenez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha dit aquest dimecres que està disposat a estudiar la proposta del president de Vox, Santiago Abascal, de tancar Canal Sur, i ha precisat que caldrà avaluar si aquest plantejament és "viable o no".

Notícies relacionades

"Prefereixo no tenir Canal Sur i tenir endoscopis als hospitals d’Almeria", ha assenyalat García Egea en una entrevista a Antena 3, en la qual ha apostat per una Administració andalusa "més eficient".

García Egea ha afirmat que els models de televisió autonòmica funcionen "en uns llocs millor que en d’altres". Caldrà veure quin model de televisió autonòmica podrà donar servei a Andalusia, perquè "es pot fer el mateix servei de forma més eficient", ha dit.