NAS TRENCAT I CONTUSIONS

La jutge imputa el fotoperiodista Jordi Borràs i el policia que el va agredir

Cita tots dos a declarar el 29 d'octubre que ve per l'incident que va tenir lloc l'estiu passat

zentauroepp44361001 jordi borras agredido ayer 16 en el carrer de sagristans por181022125733

zentauroepp44361001 jordi borras agredido ayer 16 en el carrer de sagristans por181022125733

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La titular del Jutjat d’Instrucció número 8 de Barcelona ha citat a declarar com a imputats el fotoperiodista Jordi Borràs i el policia nacional que el va agredir en ple carrer el 16 de juliol passat en un carrer del centre de Barcelona, segons ha informat aquest dilluns 'El Món'. Tots dos han de comparèixer davant de la jutge dilluns vinent, 29 d’octubre, a les 10 del matí.

Els fets van tenir lloc el 16 de juliol cap a les 20 hores, quan Borràs sortia de cobrir un acte i se li va tirar a sobre un home al crit de "Visca Espanya" i "Visca Franco". Després dels cops, l’agressor, que segons algunes fonts portava una navalla, es va identificar com a agent de la Policia Nacional i va fugir del lloc.

Notícies relacionades

Com a conseqüència de l’agressió, el fotoperiodista va haver de ser atès en un CAP i li van diagnosticar una fractura de nas i policontusions.

El policia va oferir una altra versió i va assegurar que va ser insultat agredit per Borràs, i va presentar també una denúncia, en què va adjuntar un informe de lesions.

Temes:

Catalunya