DISTRICTE EMPRESARIAL

La plaça Europa de l'Hospitalet comptarà amb dues noves torres residencials

INBISA Construcción invertirà 20 milions en la construcció dels dos nous edificis, de 60 i 70 metres d'alçària

fotonoticia 20181009141151 640

fotonoticia 20181009141151 640

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

La constructora INBISA Construcción ha iniciat l’execució de dues noves torres residencialsubicades a la plaça Europa de l’Hospitalet, a les quals destinarà una inversió total que superarà els 20 milions d’euros i amb un termini d’acabament que s’estima en 18 mesos per a cada una.

La divisió constructora del Grup INBISA ha indicat en un comunicat que la primera torre, de 70 metres d’alçària, serà propietat de la promotora La Llave d’Oro i constarà de 95 vivendes destinades a la venda. El segon edifici, de 60 metres, pertanyerà a la promotora Neinor Homes i tindrà capacitat per a 77 vivendes. 

El director de contractació de la territorial est d’INBISA Construcción, Gonzalo Mínguez, ha assenyalat que la construcció d’aquests dos nous edificis contribuirà a "completar el pla urbà pensat per a la plaça Europa, que va quedar paralitzat per la recessió econòmica".

"Altre cop, INBISA Construcción posa el seu segell en aquest enclavament, després de la construcció de la Torre Inbisa Plaça Europa, amb 25 plantes i més de 103 metres d’alçària", ha afegit Mínguez, cosa que contribueix a ampliar el districte empresarial de la ciutat, situat "en un enclavament privilegiat" pels connexions ràpides i fàcils amb la Fira, l’aeroport, Barcelona i el municipi hospitalenc.

Des d’INBISA Construcción asseguren que les restes més significatives que presenta el projecte estan en la consecució de la cota zero, una vegada superades l’excavació i fonamentació del terreny. En aquest sentit, la constructora preveu que la presència d’aigües subterrànies i la possible necessitat de descontaminació de les terres influeixi en la primera fase d’execució de les torres.

Notícies relacionades

Després de la superació de les possibles dificultats que es trobin en aquesta part del projecte, s’espera que durant els primers 10 mesos s’acabi l’estructura de cada un dels dos edificis. 

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA