amb el president al capdavant

La foto oficial del Govern de Sánchez: tots els ministres, després de la incorporació de Carcedo

fcasals45343233 madrid 05 10 2018  pol tica   pedro s nchez  presidente del 181005095942

fcasals45343233 madrid 05 10 2018 pol tica pedro s nchez presidente del 181005095942 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El cap del Govern, Pedro Sánchez, ha presidit aquest divendres al palau de la Moncloa la foto oficial del seu Executiu després de la incorporació de la nova ministra de Sanitat, María Luisa Carcedo.

Notícies relacionades

Seguint un ordre protocol·lari, a la primera fila s’han situat també les ministres de Justícia (Dolores Delgado), Hisenda (María Jesús Montero) i Defensa, Margarita Robles, així com el titular d’Interior (Fernando Grande-Marlaska). Després d’ells s’han situat Luis Planas (Agricultura), Magdalena Valerio (Treball), José Luis Ábalos (Foment), Isabel Celaá (Educació), Reyes Maroto (Indústria) i Meritxell Batet (Política Territorial). Al darrere s’han col·locat Pedro Duque (Ciència), Nadia Calviño (Economia), Teresa Ribera (Transició Ecològica), José Guirao (Cultura) i María Luisa Carcedo (Sanitat). Al final de la presa de la foto ha començat la reunió del Consell de Ministres, en la qual, entre altres temes, s’aprovarà un reial decret llei de mesures urgents per a la transició energètica i la protecció de consumidors.

D’altra banda, Sánchez ha suspès la visita que tenia previst fer el pròxim 11 d’octubre a Brussel·les i en el marc de la qual havia d’acudir a la universitat belga on va cursar el seu Màster en Economia de la UE, la Universitat Lliure de Brussel·les (ULB), segons fonts del Govern consultades per Europa Press.