ÚLTIM NOMENAMENT

L'exdirigent de la CUP Adam Majó dirigirà l'Oficina de Drets Civils

Adam Majó va ser regidor a l'Ajuntament de Manresa entre els anys 2007 i 2015 i també va formar part del secretariat nacional de la CUP

El Govern ha nomenat, també aquest matí, Ferran Requejo com a director de l'Institut d'Estudis d'Autogovern

undefined45088574 barcelona 18 09 2018 reunion del consell executiu del govern181001094752

undefined45088574 barcelona 18 09 2018 reunion del consell executiu del govern181001094752 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

L’exdirigent de la CUP Adam Majó dirigirà la nova Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat que ha creat el govern català i que té com a finalitat velar pel respecte d’aquests drets a Catalunya.

Segons han indicat a Efe fonts del Departament de Vicepresidència, Adam Majó serà nomenat director d’aquesta nova oficina en la reunió del Govern que tindrà lloc avui, excepcionalment, a Sant Julià de Ramis (Girona).

Adam Majó, que va ser regidor a l’Ajuntament de Manresa entre els anys 2007 i 2015 i també va formar part del secretariat nacional de la CUP i conseller comarcal del Bages, serà el primer director de la nova Oficina de Drets Civils i Polítics.

Depèn de Vicepresidència

Aquesta oficina dependrà administrativament del Departament de Vicepresidència i, en conseqüència, Adam Majó ha sigut proposat pel vicepresident del Govern, Pere Aragonès.

Majó era actualment comissionat del Centre Històric de Manresa, un càrrec que deixarà de manera immediata per assumir la direcció de la nova oficina creada per la Generalitat.

Notícies relacionades

Aquest exregidor de la CUP va abandonar la formació a finals de l’any 2017 a causa d’algunes discrepàncies polítiques amb la formació anticapitalista.

Segon nomenament

Aquest matí de dilluns, el Govern també ha fet efectiu el nomenament de Ferran Requejo com a director de l’Institut d’Estudis d’Autogovern. 

Temes:

CUP