Els acampats es resisteixen a abandonar la plaça de Sant Jaume després del desallotjament

Dues-centes persones criden a la mobilització permanent i demanen la dimissió del 'conseller' Buch i del Govern

acampada

acampada

1
Es llegeix en minuts

Després que que els Mossos posessin fi aquest dimecres al matí a l’acampada independentista a la plaça de Sant Jaume, una desena de persones segueixen allà. Sense tendes de campanyes, només amb cadires. Protesten per l’actuació dels agents i reivindiquen que s’apliqui el mandat de l’1-O.

Els concentrats han cridat a la "mobilització permanent" i han reclamat també la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch, i del Govern en ple pel que ha passat.

Notícies relacionades

"D’aquí no ens faran fora", ha advertit un dels portaveus de l’autodenominada  Acampada per la Llibertat. En vista de la prohibició de tenir tendes de campanya, molts dels assistents portaven sacs i cadires amb la intenció de passar-hi la nit.

Entre els assistents es trobava el diputat de la CUP Carles Riera. El cupaire ha expressat la seva intenció de tornar a estar present també dissabte, quan els CDR volen impedir amb la seva presència a Sant Jaume que hi hagi "cap homenatge als executors de la violència de l’Estat l’1-O", amb referència a la manifestació convocada per la plataforma policial Jusapol a favor dels policies de l’1-O.