matrimoni gai

Mayor Oreja defensa la família heterosexual: "L'home ha de respectar la seva naturalesa"

També va enumerar algunes "amenaces" per a la família com ara "la ideologia de gènere"

1526297230 226076 1526297336 noticia normal

1526297230 226076 1526297336 noticia normal

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de la Fundació Valors i Societat, Jaime Mayor Oreja, ha defensat el model tradicional de família i ha indicat que l’home "ha de respectar la seva naturalesa", durant la presentació del llibre 'La familia, corazón de la ecología humana’ (Digital Reasons), un assaig que defensa la família formada per pare, mare i fills com "l’ecosistema ideal per al desenvolupament de l’ésser humà".

Durant la presentació, que va tenir lloc aquest dimarts 18 de setembre a la Fundació Tatiana Pérez, Mayor Oreja va dir que "l’home no només ha de respectar la naturalesa, sinó també la seva pròpia naturalesa". "És el que no hem fet en les nostres societats. Per això, la crisi rau en la família, i singularment en la persona, i és on el llibre que avui presentem prova de portar les seves pàgines", va remarcar.

Per la seva part, l’autora va referenciar el professor Ángel Ramos Fernández i va afirmar que "el vincle format per la família original pertany a un ordre establert que transcendeix, un ordre que precedeix, que ha sigut donat" a l’ésser humà.

Notícies relacionades

"La naturalesa ha disposat que per engendrar un ésser humà siguin necessaris un pare i una mare. Aquest fet no és accidental ni modificable i les dades que exposo al llibre mostren que pare i mare no són només imprescindibles en l’instant inicial de la vida sinó al llarg de tot el seu recorregut", va afegir.

També va enumerar algunes "amenaces" per a la família com ara "la ideologia de gènere" que, segons el seu parer, "resulta nociva per a la família perquè suposa una profunda ruptura entre la naturalesa i la persona, entre la biologia i la identitat."