A LES XARXES SOCIALS

Pep Guardiola difon un vídeo per la llibertat dels polítics presos

Coincidint amb els preparatius de la Diada, explica l'ús del llaç groc per part dels independentistes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, ha llançat aquest dimecres un vídeo a les xarxes socials dirigint-se als catalans i a la resta del món en anglès per explicar l’empresonament dels líders independentistes.

L’exentrenador del Barça explica l’ús del color groc per part de jugadors professionals de golf per ajudar un company que lluita contra el càncer i compara el cas amb el procés.

Notícies relacionades

Aquest és el seu missatge:

"Fa unes setmanes els millors golfistes del món, Tiger Woods inclòs, van jugar un torneig als Estats Units. Aquell cap de setmana tots els jugadors portaven un llaç groc a la gorra. ¿Per què? Perquè Jarrod Lyle, un golfista, estava lluitant contra un càncer molt dur. Els jugadors van jugar i van portar el llaç groc per ser a prop de Jarrod i la seva família. Aquests excepcionals jugadors van demostrar la seva humanitat a la resta del món. Una situació similar passa a Catalunya aquests últims mesos. Milers de persones porten un llaç groc per demostrar la seva humanitat, perquè dones i homes són a presó des de fa un any. Gent normal que només defensa idees i que és a la presó des de fa un any. Per a tothom, avui, 11 de setembre, a tots els amics de Catalunya, que sou aquí a Catalunya, Barcelona, moltes gràcies pel vostre suport".