SÍMBOLS ANTIMONÀRQUICS

Una 'soga' a Barcelona amb missatge: "Si vivim, vivim per trepitjar els caps dels reis"

No es coneix l'autor del cartell, que va acompanyat de la firma del famós dramaturg anglès W. Shakespeare

El missatge ha sigut retirat aquest dijous al matí, unes hores després que aparegués

20180823 404576 lazoamarillosogamo 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La polèmica entorn delssímbols independentistes als carrers catalans continua creixent, de la mateixa manera que també ho fa l’hostilitat envers el Rei en alguns sectors de la població, com ja es va poder veure el 17 d’agost. Aquest dijous la plaça d’Urquinaona  s’ha despertat amb un missatge antimonàrquic en una de les marquesines dels autobusos. 

Notícies relacionades

En el cartell apareix un llaç invertit, que figura una soga, acompanyat de la inscripció següent: "Si vivim, vivim per trepitjar els caps dels reis", firmat per W. Shakespeare. Aquesta frase pertany a un dels clàssics de la literatura anglesa, Enric IV, del mateix dramaturg. 

El polèmic missatge ha sigut retirat de la marquesina aquest mateix matí. De moment, es tracta d’una campanya anònima i aïllada, però apareix uns dies després de les pancartes antimonàrquiques que es van penjar durant l’homenatge a les víctimes del 17-A, tant a la Rambla com a la plaça de Catalunya, i en les quals apareixia el Rei de cap per avall i frases com: "No ets benvingut".