PERMÍS EXTRAORDINARI

La Fiscalia accepta excarcerar Bassa per visitar la seva mare a l'hospital

El Tribunal Suprem té l'última paraula i podria pronunciar-se aquest divendres

zentauroepp38888931 barcelona  14 06 2017  el president de la generalitat compar180823145914

zentauroepp38888931 barcelona 14 06 2017 el president de la generalitat compar180823145914 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

La Fiscalia del Tribunal Suprem s’ha mostrat favorable a concedir un permís extraordinari a l’exconsellera Dolors Bassa per sortir de la presó i poder assistir a visitar la seva mare a l’hospital, on s’ha de sotmetre a una intervenció quirúrgica.

El ministeri públic demana, no obstant, que sigui conduïda per la policia a tota hora.

La defensa de Bassa, exercida per Mariano Bergés, va presentar dimecres una petició a la Junta de Tractament de la presó de Puig de les Basses i també alTribunal Suprem sol·licitant un permís puntual i extraordinari per poder assistir a una operació que pròximament li faran a la seva mare.

Notícies relacionades

La junta de la presó s’ha reunitd’urgència  i ha donat el seu vistiplau a què l’exconsellera pugui sortir de la presó per poder estar al costat de la seva mare, segons ha confirmat a l’Agència Catalana de Notícies el seu advocat.

El centre ha donat trasllat a la Fiscalia, que també s’ha posicionat a favor. Ara, no obstant, falta que el Tribunal Suprem tingui l’última paraula i es podria pronunciar aquest divendres. Si Bassa acaba sortint de la presó serà la primera dels polítics reclosos pel procés que aconsegueix un permís extraordinari d’aquest tipus.