PRESÓ PREVENTIVA

Torra visita Forcadell a la presó del Catllar

L'expresidenta del Parlament va demanar el trasllat a aquesta presó de Tarragona per ser més a prop de la seva família

6f5a5472-ce87-499e-ad7f-862262a27dd3-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest dimarts l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó de Mas d’Enric del Catllar (Tarragonès), on es troba en presó preventiva.

Forcadell, imputada en la causa per rebel·lió que instrueix el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, va demanar el mes de juliol passat el seu trasllat des del centre penitenciari de Figueres al del Catllar per ser més a prop de la seva família. La d’aquest dimarts, és la primera visita que el president realitza a l’expresidenta de l’ANC des que va demanar el seu trasllat a aquesta presó.

Torra ha arribat a la presó cap a les 9.45 hores i ha sortit al cap d’una hora i mitja, al voltant de les 11.15 hores, sense fer declaracions.

Notícies relacionades

Posteriorment, en un apunt en el seu perfil de Twitter, el president ha explicat que Forcadell “continua ferma i decidida, denunciant la injustícia de ser a la presó per haver permès uns debats”. Torra, que també ha visitat la seva família a Xerta, ha afegit: “Continuarem acusant l’Estat d’aquesta infàmia cada instant, cada dia, sense aturar-nos”.

La visita de Torra a l’expresidenta del Parlament té lloc després que divendres passat el president es reunís amb l’exconseller d’Interior Joaquim Forn a la presó de Lledoners, coincidint amb el primer aniversari dels atemptats del 17-A. Després de la seva trobada, Torra va participar en l’homenatge a les víctimes organitzat per l’ANC i Òmnium Cultural, on va fer una crida a atacar un Estat espanyol injust”.