CATÀSTROFE FORESTAL

El Govern provarà de donar els ajuts més grans per l'incendi de València

El ministre visita la zona afectada i escolta a peu d'obra les queixes i reclamacions dels veïns de Gandia

luxent

luxent

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Govern tractarà de donar “els ajuts” més grans als veïns afectats perl’incendi forestal declarat la setmana passada a Llutxent l’incendi forestal Llutxent(València) i que ha arrasat 3.270 hectàrees de superfície en set termes municipals.

Així ho ha avançat el ministre de Foment, José Luis Ábalos, que ha visitat avui diverses vivendes d’urbanitzacions de Gandia (València) afectades per l’incendi, i ha atès les reclamacions i queixes queixes dels veïns.

Notícies relacionades

Ábalos ha assenyalat que el Govern “arbitrarà les mesures que tenen a veure amb una catàstrofe com aquesta”, de forma complementària a la Generalitat i la Diputació de València, i ha assegurat que més enllà de la formalitat de la declaració de zona catastròfica, l’“assumiran com a tal”.

Uns quants veïns que han perdut les seves cases han rebut indignats el ministre i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, als quals han retret la gestió de l’incendi i els han instat a declarar el lloc com a zona catastròfica i a atorgar ajuts que els permetin pal·liar els danys patits.