'Cas Màster'

El PSOE, Podem i IU fan broma sobre Casado arran de l'elevació del seu cas al Suprem

undefined44450819 spain s newly elected popular party  pp  leader pablo casado180726143932

undefined44450819 spain s newly elected popular party pp leader pablo casado180726143932 / PAU BARRENA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El PSOE, Podem i IU han fet broma sobre la situació del president del PP, Pablo Casado, arran de la decisió de la jutge d’instrucció número 51 de Madrid d’elevar al Tribunal Suprem el cas en què investiga les presumptes irregularitats en el màster que va realitzar el polític popular a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid.

"Caram...", ha escrit el PSOE en el seu compte de Twitter sobre la interlocutòria en què la magistrada Carmen Rodríguez-Medel acorda elevar l’exposició motivada a la Sala Segona del Tribunal Suprem i apunta la "indiciària responsabilitat" de Casado, que, com que és diputat, és aforat.

Més explícit és el comentari d’Esquerra Unida, que a la mateixa xarxa social ha publicat el missatge "Vaja, vaja... Casado el Breu", suggerint que el nou líder del PP pot ser que hagi de dimitir pròximament com a conseqüència del procés judicial.

Podem també s’ha fet ressò de la decisió de la jutge sobre Casado, afirmat que "la renovació del Partit Popular era això". "És una pena que no entenguin el mal que han causat a aquest país amb la seva corrupció", ha afegit.

Ciutadans, a favor d’investigar

Notícies relacionades

Des de Ciutadans, el seu secretari general, José Manuel Villegas, ha qualificat de "greu" el procés que la justícia està cursant contra el president del Partit Popular i ha assegurat que ha de ser investigat.

El polític de la formació taronja ha decidit esperar les explicacions del dirigent conservador per parlar-ne. "Ja veurem què decideix el senyor Casado i el PP. En qualsevol cas no tenim ja cap pacte de Govern amb el PP", ha remarcat Villegas.