Crítiques

Arrimadas: «Torra sembla més el secretari de Puigdemont que el president»

La líder de Ciutadans a Cataluya afirma que l'excap del Govern «és el pitjor passat de la política catalana

jregue43667859 la presidenta de cs al parlament  in s arrimadas  en roda de180613122816

jregue43667859 la presidenta de cs al parlament in s arrimadas en roda de180613122816 / Nuria Julia

1
Es llegeix en minuts

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que el president, Quim Torra, “sembla més el secretari del senyor (Carles) Puigdemont que el president de la Generalitat”, i ha assegurat que “el futur de Catalunya no pot estar en mans d’unescapat de la Justícia que vaga pel món”.

L’expresident Puigdemont ha comparegut avui a Brussel·les (Bèlgica) junt amb Torra, així com amb la resta d’exconsellers fugits de la Justícia espanyola i alguns nous consellers de la Generalitat, com Laura Borràs, Jordi Puigneró i Maria Àngels Chacón.

En declaracions als mitjans en un envelat informatiu de Ciutadans situat a la plaça Espanya de Barcelona, Arrimadas ha considerat que “Puigdemont és el pitjor passat de la política catalana”. “El futur –ha agregat– l’haurem de construir entre els que no hem fugit, no hem fracturat a la societat i no hem deixat tirats als nostres companys fugint per la porta del darrere”.

La també portaveu nacional del partit s’ha referit, així mateix, a la investigació empresa per l’Audiència Nacional sobre l’antiga CDC i el PDECat –per delictes de tràfic d’influències, suborn i blanqueig de capitals– en la trama del 3%.

Notícies relacionades

Ha dit que “molts a la cúpula (d’aquest partit) es van tornar independentistes amb la clara intenció de tapar la corrupció”, i ha afirmat que el PDECat, “per molt que canviï de nom, continua sent Convergència”.

Així, ha instat Puigdemont que “a Brussel·les o qualsevol altra ciutat expliqui que el seu partit està imputat per corrupció”.