Eleccions municipals

Albiol anuncia que tornarà a presentar-se a l'alcaldia de Badalona

La seva candidatura suposarà la remodelació de la cúpula del PP a Catalunya

jcarbo43458184 albiol180523162122

jcarbo43458184 albiol180523162122 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha comunicat al nou president del PP, Pablo Casado, la seva voluntatde presentar la seva candidatura a l’alcaldia de Badalona (Barcelona), on ja va ser alcalde. En una entrevista de Catalunya Ràdio, ha explicat que dijous va manifestar a Casado la seva intenció de presentar-se a les eleccions municipals: “Em faria molta il·lusió tornar a ser alcalde de Badalona”.

Notícies relacionades

Albiol ha negat que, si és alcalde, hagi de renunciar “necessàriament” a presidir el PP català i convocar un Congrés de la formació per escollir una nova direcció. Ha assenyalat que aquest Congrés ha de celebrar-se d’aquí a tres anys, tot i que ha reconegut que si és escollit alcalde de Badalona serà necessari un “replantejament general” de l’organització del PP català.

“Aquest repte il·lusionant que tinc per tornar a ser alcalde de Badalona requereix un replantejament general però en cap cas això significa necessàriament la celebració d’un Congrés”, ha avisat, i ha assegurat que Casado també el comparteix. Tot i així, ha afirmat que ser alcalde de Badalona seria incompatible amb ser al capdavant del grup del PP en el Parlament.