al centre de la ciutat

L'agressor del fotoperiodista Jordi Borràs és un policia nacional

L'agressor es va abalançar sobre el reporter al crit de «'¡Viva España!'» i «'¡Viva Franco!'», segons explica 'El Món'

joan-tarda-borras / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’agressor del fotoperiodista Jordi Borràs, que va ser colpejat aquest dilluns a la tarda al centre de Barcelona, és un policia nacional, segons han confirmat a aquest diari fonts del Cos Nacional de Policia. L’atacant li va clavar diversos cops i li va causar ferides al rostre. Posteriorment, Borràs va ser atès en un CAP, informa l’ACN. L’incident va ocórrer al carrer Capellans de la capital catalana cap a les 20 hores d’aquest dilluns, 16 de juliol. Els Mossos investiguen l’incident i busquen l’autor de l’atac. 

'El Món' explica que diversos testimonis van veure l’agressió, comesa per un home d’uns quaranta anys que es va abalançar sobre Borràs al crit de "¡Viva España!" i "¡Viva Franco!". Després dels cops, un home va intentar reduir l’agressor, que pel que sembla portava una navalla i que s’hauria identificat com a policia amb una suposada placa d’agent, i tot seguit va fugir.

Notícies relacionades

Segons ha explicat el digital, una vegada va rebre atenció mèdica, se li va diagnosticar el nas trencat i policontusions. 

Borràs és l’autor del llibre sobre l’1-O 'Dies que duraran anys', que el president Torra va regalar al Rei en la trobada que van tenir en els Jocs del Mediterrani. Precisament el president del Govern, a més de molts altres polítics, personalitats i companys de professió de Borràs, s’ha solidaritzat amb el fotoperiodista a través d’un missatge a Twitter: "Estimat @jordiborras, tot el suport i solidaritat. Exigirem que s’investigui i que es depurin totes les responsabilitats. Abraçades i endavant, Jordi, ¡sempre endavant!".