Sanz Roldán informarà el Congrés de l'actuació del CNI amb Corinna

Compareixerà després de donar-se a conèixer en unes gravacions que el Rei emèrit té comptes a Suïssa i que la utilitzava a ella com a testaferro

BARCELONA, SPAIN - MAY 22:  Spanish King Juan Carlos of Spain (L) and Corinna zu Sayn-Wittgenstein attend the Laureus Sports Awards 2006 at Parc del Forum on May 22, 2006 in Barcelona, Spain.  (Photo by Carlos Alvarez/Getty Iages)

BARCELONA, SPAIN - MAY 22: Spanish King Juan Carlos of Spain (L) and Corinna zu Sayn-Wittgenstein attend the Laureus Sports Awards 2006 at Parc del Forum on May 22, 2006 in Barcelona, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Iages) / Carlos Alvarez (Getty Images)

1
Es llegeix en minuts
Efe

El director del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, compareixerà a petició pròpia a la Comissió de Despeses Reservades del Congrés per donar explicacions sobre l’actuació del servei d’intel·ligència en relació amb Corinna Larsen.

Notícies relacionades

Fonts d’Executiu han informat a Efe d’aquesta pròxima compareixença de Sanz Roldán després de les informacions en què s’assegura que l’amiga del Rei Joan Carles Corinna Larsen dona a entendre en unes gravacions que el Rei emèrit té comptes a Suïssa i que la utilitzava a ella com a testaferro.

Aquesta compareixença se suma a la celebrada ja per Sanz Roldán el 19 de març de 2013 sobre aquest mateix assumpte i en què va negar qualsevol vinculació dels serveis d’intel·ligència amb la princesa Corinna.