Nou president

Tezanos demana no ser jutjat per la seva trajectòria en el PSOE

El polític socialista ha assegurat que complirà els seus deures en el càrrec

GRA138. MADRID, 25/05/2017.- Los socialistas Adriana Lastra, Manuel Escudero (i) y José Félix Tezanos, durante un encuentro con los medios para presentar las enmiendas al documento marco del 39 congreso federal del PSOE, hoy en la sede del partido. EFE/Luca Piergiovanni

GRA138. MADRID, 25/05/2017.- Los socialistas Adriana Lastra, Manuel Escudero (i) y José Félix Tezanos, durante un encuentro con los medios para presentar las enmiendas al documento marco del 39 congreso federal del PSOE, hoy en la sede del partido. EFE/Luca Piergiovanni / Luca Piergiovanni (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) i fins ara secretari d’Estudis i Programes del PSOE, José Félix Tezanos, ha demanat aquest divendres que se'l jutgi pels seus actes i no per la seva trajectòria socialista després del nomenament com a president del CIS. "Mai a la vida he esbiaixat una dada", ha remarcat.

Així ho ha expressat en una entrevista a Antena 3 i ha explicat que va deixar el seu càrrec en el PSOE després de la polèmica suscitada pel seu nomenament com a president del CIS perquè, segons ha dit, va entendre que "no podia fer dues coses alhora".

Notícies relacionades

Tezanos, que ha defensat l’objectivitat del CIS perquè "és impossible manipular una dada", ha assegurat que els seus antecessors en el càrrec "també tenien ideologia": "Els científics tenim una deontologia professional i som escrupolosos amb les dades".

Ha avançat que s’ha realitzat una enquesta d’intenció de vot en què ell no ha participat perquè no estava en el càrrec i, segons la seva opinió, serà criticat pels resultats. "Segons com els va a les enquestes és un problema del CIS o no, és impossible manipular una dada, són objectives", ha defensat Tezanos.

Temes:

CIS PSOE Govern