CONTRA L'EXHUMACIÓ DE FRANCO

El PSC denuncia pintades de la Falange a la seva seu de Barcelona

L'atac va dirigit al govern socialista a Espanya, amb missatges contra la decisió d'exhumar les restes de Franco

pintadas-en-la-sede-del-psc

pintadas-en-la-sede-del-psc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PSC ha denunciat diverses pintades fetes aquest dijous a la façana de la seva seu a Barcelona, ubicada al carrer Pallars.

L’atac va dirigit al govern socialista, amb missatges contra la decisió de l’Executiu de Pedro Sánchez d’exhumar aquest juliol les restes del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos per reconvertir-lo en un espai d’homenatge a les víctimes. “‘Arriba España. El valle no se toca’", han escrit a les portes del local, sota firma de “La Falange Barcelona”.

“‘Pedro Sánchez traidor a España’" i “‘A ver si tenéis cojones de profanar la tumba de José Antonio [Primo de Rivera]’” han sigut altres dels missatges.    

Des del PSC han difós l’agressió a través de les xarxes socials: "Ni el feixisme, ni la falange ni ningú ens acovardirà ni ens farà callar", han defensat des del compte dels socialistes de Barcelona.

Notícies relacionades

Els militants del districte de Sant Martí, han agraït les mostres de recolzament i han afirmat que "no defalliran en la recerca de la unitat civil a Catalunya".  

El líder dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni, ha fet una crida a "recuperar i mantenir la memòria, perquè es comença per l’oblit i s’acaba en la indiferència", citant José Saramago. 

Temes:

PSC PSC