nomenaments del govern de sánchez

Fernando Garea, proposat nou president de l'Agència EFE

garea

garea

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista Fernando Garea ha sigut proposat pel Govern de Pedro Sánchez com a  nou president de l’Agència EFE en substitució de José Antonio Vera, màxim responsable de l’agència de notícies des del 2014.

Notícies relacionades

Llicenciat en periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, Garea treballava a 'El Confidencial' –que ja es fa eco de la notícia– després d’haver passat per 'El Mundo','Público', 'El País’ i 'Diario 16', entre altres mitjans.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si vol rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies, es pot descarregar les aplicacions d’EL PERIÓDICO  per a Android o IOS. Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats aelperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu  subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyerClub TR3SC.

Temes:

Govern