Crítiques a Pedro Sánchez

Rivera assegura que Sánchez farà bo Rajoy

El líder de Ciutadans ha criticat Pedro Sánchez per haver fet concessions als nacionalistes

GRAF7597. MADRID, 10/07/2018.- El presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, atiende a los medios de comunicación tras reunirse hoy con representantes de las principales asociaciones de víctimas del terrorismo en el Congreso de los Diputados, donde se ha comprometido a oponerse a la concesión de beneficios penitenciarios a los presos etarras y a rechazar de plano cualquier posible excarcelación. EFE/Juan Carlos Hidalgo

GRAF7597. MADRID, 10/07/2018.- El presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, atiende a los medios de comunicación tras reunirse hoy con representantes de las principales asociaciones de víctimas del terrorismo en el Congreso de los Diputados, donde se ha comprometido a oponerse a la concesión de beneficios penitenciarios a los presos etarras y a rechazar de plano cualquier posible excarcelación. EFE/Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

 El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha vaticinat avui que el president del Govern, Pedro Sánchez, "s’atrinxerarà a la Moncloa" i ha denunciat les seves "concessions" als "populistes i nacionalistes" i les seves decisions "de cop de dit a cop de dit", per la qual cosa ha advertit: "A aquest pas farà bo Rajoy".

Rivera, que ha participat avui en el Fòrum Joly Andalusia, ha criticat que el PSOE consideri ara "adversaris" Cs i el PP en el debat català però que accepti com a "soci" el president català, Quim Torra, per la qual cosa entén que, "si Sánchez ha abandonat l’espai comú del consens, ha de reflexionar".

Notícies relacionades

Ha opinat que el president del Govern no està pensant en Espanya, sinó "en un comitè electoral", però ha avisat delsperills de governar amb els seus actuals recolzaments. "Dos anys en mans de Torra i Iglesias no els voldria per a mi", ha confessat.

Rivera ha opinat que Sánchez "s’ha donat de baixa" del bloc constitucionalista i ha advertit també que la lògica econòmica del president, amb els anuncis que està fent sobre impostos, és "antagònica" a la de Ciutadans, per la qual cosa veu "complicat" que les dues formacions puguin negociar els Pressupostos.