Reunió bilateral a Alemanya

La roda de premsa de Sánchez i Merkel, en directe

La cancellera alemanya rep amb honors militars el president del Govern espanyol a la seva arribada a la seu de la Cancelleria.

zentauroepp43984577 german chancellor angela merkel and spanish prime minister p180626103008

zentauroepp43984577 german chancellor angela merkel and spanish prime minister p180626103008 / HANNIBAL HANSCHKE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha rebut amb honors militars el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, a la seva arribada a la seu de la Cancelleria. L’estrada en què tots dos s’han situat durant la interpretació dels himnes estava al costat de l’obra de l’escultor Eduardo Chillida ‘Berlí’", que des de l’any 2002 es troba situada en aquest lloc.

Notícies relacionades

La reunió servirà per fer un repàs de les relacions bilaterals, i, a més, fonts del Govern veuen possible que pugui sortir a col·lació el desafiament independentista català. Però precisen que se’n parlarà de manera general i sense entrar en detalls sobre la situació de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, que està a Alemanya pendent d’una sol·licitud d’extradició d’Espanya. 

Al final de la reunió tots dos oferiran una conferència de premsa conjunta, que es podrà seguir en directe al web d’EL PERIÓDICO.